sunnuntai 1. tammikuuta 2012

Good Morning Sunshine

Moikka ja hyvää uuttavuotta 2012 kaikille! :)

Voisin eka hieman esitellä itteeni: Oon siis Kata ja oon 18 vuotias. Käyn vielä lukioo hetken aikaa, mutta sen jälkeen tavoite on päästä opiskelemaan muotia (suunnitteluu +valokuvausta) ja muuttaa ulkomaille, ja tavoitteistahan pidetään aina kiinni kunnes ne saavutetaan!
Rakastan valokuvaamista, stailaamista, trendien bongaamista, leffojen kattomista, kesää, kaikkia epäterveellisiä herkkuja ja ruokia, taiteilua, kavereitani ja mun dogeja, kauniita esineitä/asioita, matkusteluu, juhlia, uusien ihmisten tapaamista ja niin eespäin..
En tykkää sipulista, hämähäkeistä, epäoikeudenmukaisista ihmisistä, paskanpuhumisesta enkä kylmästä. :D
Harrastan valokuvausta, kuvataidekouluu, sulkapalloo ja kitaransoittoo.

Elikkäs uusi vuosi on viimein täällä ja nyt aattelin että ois kiva hetki kans alottaa tää blogin pitäminen ku oon tätä jo pitkään aikonu! Toivottavasti kaikilla oli kivat uudenvuoden juhlistukset eilen/tänään : ). Ite näin kavereita ja pidettiin partyt. Jouluki meni kivasti ja joulupukki toi mm. erilaisia muotikirjoja ja kauneudenhoitotuotteita. Esim kirjoista The Fashion Desing Directory (kertoo tiitvistetysti kaikkien suurten muotitalojen historian ja tunnusmerkinomaiset tyylit/vaatteet, sekä päässuunnittelijat vuosien varrelta tms...) ja FASHION A History from the 18th to the 20th Century (valtava 2-osainen muodinhistoria kirja joka painaa varmaa 10 kiloo) on molemmat tosi hyviä! Sain myös ELLEn tilauksen. Kauneuden osalta paketeista löytyi mm. DiorShow ripsari, Remington Pro Curl kiharrin, Yves Rocher tuotteita (hajuvesiä, meikkejä..) ja Tigin hiustuotteita. Yks toive mikä jäi saamatta oli itseasiassa suosikkitoiveeni, Burberry London hajuvesi.. pakko saada se ... ! Kun nyt vaa säästäis taas eka vähän rahaa kokoon, nimittäin alennusmyynneissä tuli juuri tuhlattua. Noista ale ostoksista voisin laittaa kuvia kehiin vaikka huomenna.

Näillä höpinöillä huomisiin ja hyvää loppuiltaa 1.1.2012 ;)

(koska mulla ei oo just nyt heittää mitään kummempaa kuvaa tähän, laitan kivoja Voguen kansia teijän iloksi.. )Ei kommentteja:

Lähetä kommentti